Συνεργάτες
eooa-logo

Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης

Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Το ΣΕΟΒ συνεργάζεται με την ΕΟΟΑ στα πλαίσια της στελέχωσης των Ομοσπονδιακών Σχολών Ορειβασίας, Αναρρίχησης Βράχου, Ορειβατικού Σκι και Οδηγών Βουνού και σε θέματα γνωμοδότησης και τεχνικής υποστήριξης. Οι Οδηγοί Ελληνικών Βουνών πιστοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΟΑ σύμφωνα με τη ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

www.eooa.gr
xkp-logo-400

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Το μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το ΧΚΠ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΧΚΠ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΧΚΠ.

www.parnassos-ski.gr
vasilitsa-logo

Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Το μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το ΕΧΚΒ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΕΧΚΒ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΕΧΚΒ.

www.vasilitsa.com
kalavrita-logo

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Τα μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της νέας συνεργασίας με το ΧΚΚ, που ευδοκίμησε το 2012 παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΧΚΚ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΧΚΚ.

www.kalavrita-ski.gr
eod-logo

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής. Το ΣΕΟΒ, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΟΔ Αττικής, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ασκήσεις διάσωσης στο κάθετο πεδίο (ορθοπλαγιά) και διαλέξεις που αφορούν σε τεχνικές διάσωσης και τεχνολογίας των υλικών και του εξοπλισμού.

www.eodathens.gr
eos-acharnon-logo-bw

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών

Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών με δωρεάν χρήση της αναρριχητικής πίστας του ΕΟΣ Αχαρνών όταν εργάζονται ή προπονούνται σε αυτή.

www.eosacharnon.gr
the-wall-logo

THE WALL - Sport Climbing Center

Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από την ιδιωτική επιχείρηση Summit Α.Ε. με δωρεάν χρήση της αναρριχητικής πίστας The Wall όταν εργάζονται ή προπονούνται σε αυτή.

www.thewall.gr
routes.gr-logo

Routes.gr

Ηλεκτρονικός οδηγός αναρρίχησης για τα ελληνικά βουνά. Τα περισσότερα μέλη του ΣΕΟΒ δημοσιεύουν και στον εν λόγω ιστότοπο, νέες αναρριχητικές διαδρομές βράχου και μικτού πεδίου καθώς και νέα που αφορούν στις εξελίξεις στο χώρο της ορειβασίας γενικότερα.

www.routes.gr
fine-pixel-LOGO-F6-900

Fine Pixel.gr

Η Fine Pixel είναι ένα ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης ιστοσελίδων με έδρα την Αθήνα. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή ιστοσελίδων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιχείρησής σας και του έργου σας.

www.finepixel.gr
δείτε περισσότερους
βρείτε μας και εδώ

ΣΕΟΒ | Σωματείο Ελλήνων Οδηγών Βουνού