το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος


Συνεργάτες

ΕΟΟΑ
Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Το ΣΕΟΒ συνεργάζεται με την ΕΟΟΑ στα πλαίσια της στελέχωσης των Ομοσπονδιακών Σχολών Ορειβασίας, Αναρρίχησης Βράχου, Ορειβατικού Σκι και Οδηγών Βουνού και σε θέματα γνωμοδότησης και τεχνικής υποστήριξης. Οι Οδηγοί Ελληνικών Βουνών πιστοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΟΑ σύμφωνα με τη ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Το μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το ΧΚΠ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΧΚΠ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΧΚΠ.

ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
Το μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το ΕΧΚΒ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΕΧΚΒ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΕΧΚΒ.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Τα μέλη του ΣΕΟΒ στα πλαίσια της νέας συνεργασίας με το ΧΚΚ, που ευδοκίμησε το 2012 παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης, όταν αυτές ζητηθούν από τη διοίκηση του κέντρου. Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από το ΧΚΚ με εκπτωτικό εισιτήριο για τη χρήση των αναβατήρων, όταν εργάζονται ή προπονούνται στην ευρύτερη περιοχή του ΧΚΚ.

ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής. Το ΣΕΟΒ, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΟΔ Αττικής, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ασκήσεις διάσωσης στο κάθετο πεδίο (ορθοπλαγιά) και διαλέξεις που αφορούν σε τεχνικές διάσωσης και τεχνολογίας των υλικών και του εξοπλισμού.

ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών με δωρεάν χρήση της αναρριχητικής πίστας του ΕΟΣ Αχαρνών όταν εργάζονται ή προπονούνται σε αυτή.

THE WALL - Sport Climbing Center
Τα μέλη του ΣΕΟΒ διευκολύνονται από την ιδιωτική επιχείρηση Summit Α.Ε. με δωρεάν χρήση της αναρριχητικής πίστας The Wall όταν εργάζονται ή προπονούνται σε αυτή.

ACTIVE POINT
Εταιρία εισαγωγής και εμπορίας ορειβατικού εξοπλισμού. Τα μέλη του ΣΕΟΒ δοκιμάζουν τα νέα προϊόντα των κατασκευαστών ορειβατικού εξοπλισμού που αντιπροσωπεύει η εταιρία και γνωμοδοτούν για την ποιότητά τους.

Routes.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός αναρρίχησης για τα ελληνικά βουνά. Τα περισσότερα μέλη του ΣΕΟΒ δημοσιεύουν και στον εν λόγω ιστότοπο, νέες αναρριχητικές διαδρομές βράχου και μικτού πεδίου καθώς και νέα που αφορούν στις εξελίξεις στο χώρο της ορειβασίας γενικότερα.


Facebook