το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας ¶δεια ¶σκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΚΛΕΙΔΗΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Πόρου 7, 21100 Ναύπλιο Αργολίδας
  • Τηλέφωνο: +30 6977612924
  • E-mail: kotsouk@gmail.com
  • Ημερομηνία γέννησης: 23/12/1965
  • Ορειβατική εκπαίδευση: Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Προπονητών Ορειβασίας ΕΟΟΑ/ΓΓΑ.

Ο Κώστας Τσουκλείδης ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με την ορειβασία το 1983 σε ηλικία 18 ετών. Παρακολούθησε με επιτυχία όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης της ΕΟΟΑ, για να γίνει εκπαιδευτής και προπονητής ορειβασίας το 1992 και οδηγός βουνού το 1994.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων και μέχρι σήμερα έχει επαναλάβει κλασσικές διαδρομές κι έχει ανοίξει νέες, χειμώνα και καλοκαίρι, τόσο στα βουνά της Ελλάδας (Γκιώνα, Βαρδούσια, Χελμός, Παρνασσός, Όλυμπος, Αστράκα, Ταΰγετος, Βαράσοβα, Μετέωρα), όσο και του εξωτερικού ( ¶λπεις, Δολομίτες, Τάτρα, Ιμαλάια, Παμίρ, ¶νδεις).

Ασχολείται πολλά χρόνια με την εκπαίδευση, κυρίως με τις σχολές του ΕΟΣ Αχαρνών.

Από το 2011 κατοικεί στο Ναύπλιο.

Μιλάει Αγγλικά.

επιστροφή


Facebook