το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας ¶δεια ¶σκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Αναρρίχησης ΕΟΟΑ από το 1989, Προπονητής Ορειβασίας Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το 1992, Οδηγός Ελληνικών βουνών από το 1993.

Η αναρριχητική δραστηριότητά του στην Ελλάδα ξεκινά από το 1980 και περιλαμβάνει εκατοντάδες νέες διαδρομές μοντέρνας αναρρίχησης. Επίσης έχει σκαρφαλώσει σημαντικές διαδρομές στις ¶λπεις, στους Δολομίτες, στην Σκοτία, στην Ιορδανία και σε πολλά σπορ πεδία στην Ευρώπη και την Ταϊλάνδη.

Διαθέτει πολύ μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο χώρο της ορειβασίας. Από το 1989, διευθύνει με επιτυχία τις σχολές Ορειβασίας και Αναρρίχησης του ΕΟΣ Αχαρνών. Διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης και διεύθυνε τις σχολές αναρρίχησης και διάσωσης για 60 αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού στρατού.

Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει σεμινάρια εναεριτών σε συνεργασία με την PETZL και ασχολείται συστηματικά με την οργάνωση της αναρρίχησης στην Κάλυμνο, το νησί «παράδεισο της παγκόσμιας αθλητικής αναρρίχησης».

Συγγραφική δραστηριότητα:

επιστροφή


Facebook