το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΜΙΑΝΟΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Αρκαδίας 7, 15234, Χαλάνδρι, Αττική
  • Τηλέφωνο: +30 2106856959, +30 6947616859
  • E-mail: petromianos@gmail.com
  • Website: www.enaeritis.gr
  • Ημερομηνία γέννησης: 11/5/1970
  • Ορειβατική εκπαίδευση: Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων ΕΟΣ Αχαρνών, Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ Αθηνών, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Δόκιμων Οδηγών Βουνού ΕΟΟΑ/ΣΕΟΒ/IFMGA.

Ξεκίνησε την ορειβατική δράση του ως μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών το 1998. Το 2005 τελείωσε τη Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας, το 2008 τελείωσε τη Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας και το 2010 ονομάστηκε Οδηγός Ελληνικών Βουνών από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Το 2005 επίσης, τελείωσε τη Σχολή Δόκιμων Οδηγών Βουνού των ΕΟΟΑ/ΣΕΟΒ/IFMGA και έγινε μέλος του ΣΕΟΒ.

Έχει σκαρφαλώσει στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές της Ελλάδας (Βαράσοβα, Μετέωρα, Όλυμπος, Αστράκα, Γκιώνα, Βαρδούσια), στις Άλπεις (Adolph Rey, Tour Ronte, Aig. du Midi, Aig. Marbre'es, Mont Maudit, Aig. du Triolet, Parete dei Titani, Crete Seche, Dalmazzi, Grand Paradiso), στους Δολομίτες (Cima Grande di Lavaredo, Campanile Basso, I Gemelli, Punte di Campiglio στη Brenta), στη Βουλγαρία (Rila) κ.α., αξιόλογες διαδρομές βράχου και μεικτού πεδίου και έχει πραγματοποιήσει αναβάσεις και καταβάσεις με ορειβατικά σκι στα περισσότερα ελληνικά βουνά και στις Άλπεις.

Από το 2005 μέχρι σήμερα εργάζεται ανελλιπώς ως εκπαιδευτής σε όλες της βαθμίδες της ορειβατικής εκπαίδευσης (σχολές αρχαρίων, μέσου επιπέδου, βοηθών εκπαιδευτών και εκπαιδευτών) και της εκπαίδευσης εργαζομένων σε ύψος. Από το 2008 είναι τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΟΒ. Από το 2009 είναι τεχνικός σύμβουλος του ΕΟΣ Αθηνών και της ΕΟΟΑ. Από το 2010 διευθύνει τις Σχολές Ορειβασίας και Αναρρίχησης του ΕΟΣ Αθηνών και τις Σχολές Εναεριτών της επιχείρησης Εναερίτης - Εργασίες Σε Ύψος.

Δημοσιεύσεις:

επιστροφή


Facebook