το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΑΚΟΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Καλπακίου 9, 12243, Αιγάλεω, Αττική
  • Τηλέφωνο: +30 2105909347, +30 6942051424
  • E-mail: kistakos@yahoo.gr
  • Ημερομηνία γέννησης: 13/1/1970
  • Ορειβατική εκπαίδευση: Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων AOΣ Αθηνών, Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ Αθηνών, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Δόκιμων Οδηγών Βουνού ΕΟΟΑ/ΣΕΟΒ/IFMGA.

Ο Άκης Καραπετάκος ασχολείται με αθλήματα του βουνού από το 1997, έχοντας πραγματοποίησει πολυάριθμες αναβάσεις, αναρριχήσεις και καταβάσεις στα περισσότερα ελληνικά βουνά και πεδία, καθώς και στις Γαλλικές, Ιταλικές, Ελβετικές Άλπεις και στην περιοχή των Δολομιτών.

Έχει συμμετάσχει ως συνοδός σε Αλπινιστικά κέντρα του ΕΟΣ Αθηνών και στην ομοσπονδιακή εκπαιδευτική αποστολή στο BUNI ZOM του Πακιστάν όπου πραγματοποίησε ανάβαση στην νότια κορυφή του.

Το 2003 ανακηρύχθηκε Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας. Έκτοτε ασχολείται ανελλιπώς με την εκπαίδευση σε σχολές της ΕΟΟΑ και με ιδιώτες.

Είναι μέλλος του ΣΕΟΒ από το 2005 και έχει διατελέσει καθηγητής, ως Δόκιμος Οδηγός Βουνού, στα ΙΕΚ Συνοδών Βουνού.

Το 2011 ανακηρύχθηκε Εκπαιδευτής Ορειβασίας.

Σήμερα πέραν της ενασχόλησης με την εκπαίδευση, ασκεί το επάγγελμα του Μηχανικού και του Οδηγού Βουνού, ως ελεύθερος επαγγελματίας.

επιστροφή


Facebook