το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας ¶δεια ¶σκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Αχελώου 14, 15239, Νέα Πεντέλη, Αττική
  • Τηλέφωνο: +30 210 8044638, +30 6973797661
  • E-mail: KaralisDimitris@TEEmail.gr
  • Ημερομηνία γέννησης: 14/8/1974
  • Ορειβατική εκπαίδευση:Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων ΕΟΣ Αχαρνών, Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΟΑ, Σχολή Ορειβατικού Σκι Μέσου Επιπέδου ΕΟΟΑ, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Αναρρίχησης Βράχου ΕΟΟΑ, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σεμινάριο Οδηγών Βουνού ΣΕΟΒ).

Ασχολείται με την Ορειβασία, την Αναρρίχηση, το Αλπικό Σκι και το Ορειβατικό Σκι στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έχει ανοίξει νέες αναρριχητικές διαδρομές πολλαπλών σχοινιών με διάφορους σχοινοσύντροφους, στο Φλαμπούρι, στο ¶ρμα, στο Καντήλι, στο Ξεροβούνι, στη Βαράσοβα, στα Μετέωρα, στον Παρνασσό, στα Βαρδούσια, στην Γκιώνα και στα Τζουμέρκα, ενώ έχει πραγματοποιήσει καταβάσεις με τα ορειβατικά σκι σε πολλά όμορφα ελληνικά βουνά.

Επιπλέον της εκπαίδευσης από την ΕΟΟΑ και το ΣΕΟΒ, έχει παρακολουθήσει σε ετήσια βάση από το 2003 μέχρι σήμερα, μαθήματα στην τεχνική της χιονοδρομίας στους Ιταλικούς Δολομίτες, στη Scuola di Sci (Alta Val di Fiemme).

Έχει συγγράψει μαζί με τον ¶ρη Θεοδωρόπουλο το ακαδημαϊκό σύγγραμμα «Ορειβασία, Αναλυτικό Τεχνικό Εγχειρίδιο» και υπήρξε τεχνικός σύμβουλος στα συγγράμματα «Η Τέχνη του Βουνού, Τόμοι Α και Β» των Χ. Μπελογιάννη και Γ. Βουτυρόπουλου.

Εκπροσωπεί από το 2000 την ΕΟΟΑ στη Διεθνή Επιτροπή Ασφαλείας της UΙAA. Ασκεί το επάγγελμα του Οδηγού Βουνού παράλληλα της ακαδημαϊκής του ιδιότητας.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

επιστροφή


Facebook