το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας ¶δεια ¶σκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΞΑΚΟΪΔΗΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 42, 69100, Κομοτηνή
  • Τηλέφωνο: +30 2531073362, +30 6944593064
  • E-mail: aexakoidis@hotmail.com
  • Ημερομηνία γέννησης: 23/6/1969
  • Ορειβατική εκπαίδευση: Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων ΕΟΣ Καβάλας, Σχολή Αρχαρίων Ορειβατικού Σκι ΕΟΟΑ, Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ Καβάλας, Σχολή Μέσου Επιπέδου Ορειβατικού Σκι ΕΟΟΑ, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβατικού Σκι ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σεμινάριο Οδηγών Βουνού ΣΕΟΒ.

Ο Αρχοντής Εξακοϊδης ασχολείται με την ορειβασία και την αναρρίχηση από το 1988.

Μέλος του ΕΟΣ Κομοτηνής συμμετείχε από νωρίς στα Διοικητικά του συλλόγου και συνεχίζει μέχρι σήμερα να συμμετέχει, προσφέροντας εμπειρίες στους δραστήριους ορειβάτες του συλλόγου.

Έχει σημαντική αναρριχητική και ορειβατική δράση σε πολλές ορθοπλαγιές της Ελλάδας (Βαράσοβα, Γκιώνα, Μετέωρα, Βαρδούσια, Όλυμπο, Αστράκα, Φαλακρό, Παγγαίο) καθώς και έχει ανοίξει αρκετές νέες αναρριχητικές διαδρομές σε βουνά της  Ελλάδας. Αναρριχήθηκε στις ¶λπεις (Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία /στο Matterhorn 4478μ. από 3 διαφορετικές διαδρομές) και τη Βουλγαρία, σε διαδρομές βράχου, πάγου και μικτού. Έχει διοργανώσει με επιτυχία αποστολές, στην Αλάσκα (McKinley 6129m.), στην Τουρκία (Αραράτ, Aladaglar, Erciyes), στο Ιράν, τη Βουλγαρία και έχει αναρριχηθεί στο Yosemite (Η.Π.Α.).
Από το 1990 ασχολείται με το ορειβατικό σκι, πραγματοποιεί διασχίσεις σε βουνά της Ελλάδας και στο εξωτερικό και συμμετέχει σαν στέλεχος ή σαν αθλητής σε αγώνες ορειβατικού σκι.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως σε βουνά της βορείου Ελλάδας (Όλυμπο, Φαλακρό, Παγγαίο, Ροδόπη κ.α.), σε βουνά της Βουλγαρίας (Rila, Pirin) και της Τουρκίας, όπου και διοργανώνει Trekking.

Συμμετέχει σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης ως υπεύθυνος Εκπαιδευτής σε σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης των Σωματείων της  ΕΟΟΑ, καθώς και σε Σχολές Ορειβασίας - Αναρρίχησης και Διάσωσης της ΕΜΑΚ.

Συνεργάζεται με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στο μάθημα της Αναρρίχησης - Αναψυχή και είναι προπονητής της Αναρριχητικής Ομάδας του ΕΟΣ Κομοτηνής.

επιστροφή


Facebook