το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο και τα Μέλη του Το Σωματείο Το Συμβούλιο Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού Κώδικας δεοντολογίας Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Επικοινωνία
εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Εκπαίδευση των Οδηγών Βουνού Σχολή Οδηγών Βουνού
υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Υπηρεσίες των Οδηγών Βουνού Ορειβασία Αναρρίχηση βράχου Αναρρίχηση πάγου Σκι Canyoning Εργασίες σε ύψος
Τα Μέλη - Οδηγοί Βουνού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: 25ης Μαρτίου, 13671, Αχαρνές, Αττική
  • Τηλέφωνο: +30 6976690816
  • E-mail: chrisbel@sch.gr
  • Ημερομηνία γέννησης: 21/4/1963
  • Ορειβατική εκπαίδευση: Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Σχολή Εκπαιδευτών Ορειβασίας ΕΟΟΑ, Επιμορφωτική Εκπαίδευση Οδηγών Βουνού ΣΕΟΒ/IFMGA.

Ο Χρήστος Μπελογιάννης είναι Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Αναρρίχησης της ΕΟΟΑ από το 1998, Οδηγός Ελληνικών Βουνών, μέλος του ΣΕΟΒ, από την ίδια χρονιά και από το 2005, Οδηγός Βουνού της IFMGA. Έχει πολυετή πείρα σε Σχολές Αρχαρίων και Μέσου Επιπέδου, ενώ ταυτόχρονα οδηγεί κόσμο σε βουνά των Άλπεων και των Δολομιτών.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην αθλητική αναψυχή και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Διετέλεσε πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής ομάδας πάλης για δέκα χρόνια. Διετέλεσε δύο χρόνια τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΟΑ στην αγωνιστική αναρρίχηση. Ήταν συνεργάτης για 5 χρόνια του «Εύαθλος», διοργανώνοντας του αγώνες αναρρίχησης με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του παγκόσμιου κυπέλλου bouldering στην Κόνιτσα.

Έχει σκαρφαλώσει στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στην χειμερινή αναρρίχηση, όπου έχει ανοίξει η επαναλάβει πρώτος τις σημαντικότερες διαδρομές (π.χ. Χορτολάγνος Ultra, Σχίσμα, κ.α.). Έχει σκαρφαλώσει στις Άλπεις, στους Δολομίτες, στη Νορβηγία, στα Ιμαλάια και στην Ιορδανία.

επιστροφή


Facebook